Το ΚΕΠΕΜ διοργανώνει την 1η έκθεση των τμημάτων οργανοποιίας.

Ο δάσκαλος οργανοποιίας του ΚΕΠΕΜ | Ωδείο ΣΙΜΩΝ ΚΑΡΑΣ, Μανώλης Γιαννουλάκης και οι μαθητές του, παρουσιάζουν για πρώτη φορά τα όργανα που κατασκευάσθηκαν στο πλαίσιο των εργαστηρίων οργανοποιίας του Ωδείου.

Θα εκτεθούν:

Θα παρουσιασθούν συνολικά 50 όργανα, τα περισσότερα από αυτά ολοκληρωμένα, αλλά και αρκετά ημιτελή, προκειμένου να φαίνονται όλα τα στάδια της κατασκευής ενός οργάνου.

Ούτια, κιθάρες, βιολιά, λύρες, κανονάκια, λαούτα, τζουράδες, μπουζούκια, μπαγλαμάδες, κατασκευασμένα από τους μαθητές μας με πολύ μεράκι αλλά και επαγγελματισμό, που αποδεικνύουν πως η κατασκευή ενός εξαιρετικής ποιότητος οργάνου μπορεί να είναι υπόθεση του ίδιου του μουσικού, ερασιτέχνη ή επαγγελματία, αλλά και οποιουδήποτε θέλει να δίνει στο ξύλο μορφή, χαρακτήρα και ψυχή.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, θα εκτεθούν για πρώτη φορά εκτός της Σχολής, παλαιά παραδοσιακά όργανα από το αρχείο Σίμωνος και Αγγελικής Καρά.

Από 27 έως 30 Δεκεμβρίου 2016, καθημερινά, 16.00-22.00 | Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά (παλιό ταχυδρομείο), Καραολή και Δημητρίου 14, Πειραιάς 185 31, 210 410 1402, pinakothiki@pireasnet.gr

Συμβολική συνεισφορά εισόδου: 3€

Επιμέλεια, συντονισμός έκθεσης: ΚΕΠΕΜ  |  Ωδείο ΣΙΜΩΝ ΚΑΡΑΣ

Πληροφορίες:

  • 210 823 7447
  • info@kepem.org

 

Δες τις κατασκευές μας
Εργαστήρι οργανοποιίας

Οργανοποιία